55 76 70 04 [email protected]

Faciliteter

Rosengården

Huset og omgivelserne

Rosengården er beboernes hjem! Vi bestræber os på hjemlig indretning, og beboerne deltager i de almindelige daglige opgaver, såsom madlavning og rengøring, i det omfang de kan.

På Rosengården er vi gæstfrie og tager med glæde imod gæster. Vi har også mulighed for at tilbyde pårørende overnatning, således at de et par dage kan have socialt samvær med deres familie.

Vores kok sørger for sunde, alsidige måltider, og beboerne har 1 dag hver måned hvor de vælger menuen. I weekenderne dufter hele huset af hjemmebagt kage, frugt-tærter eller hvad vi nu finder på.

 

På Rosengården har vi 10 boliger.
8 enkelt-værelser i stueetagen, og 2 dobbelt-værelser på førstesalen.
Vi har fælles opholdsstue og spisekøkken.

Alle værelserne og gangene er renoveret i 2018 og 2019. Køkkenet er renoveret i 2019.

Vores store have har terrasser, bålplads, frugttræer, bærbuske og vildtvoksende områder, og vi har planer om at anlægge en sansehave. Derudover har vi en lille tilstødende skov med et handicapvenligt stisystem.

Vi bor jo ude på landet, og så har man brug for transport! Vi har en handicapvenlig bus til 8 personer ud over chaufføren, og en almindelig personbil til 5 personer.

Og selvom vi bor på landet, er der ikke længere til Lundby, end vi kan cykle, så vi har købt en 2 personers handicapcykel med hjælpemotor, som vi kører vejene tynde på.

 

Rosengården

Sværdborgvej 94, 4750 Lundby

Forstander: Tove Stenger

Tlf. 55 76 70 04
[email protected]

Interesseret i botilbuddet fra
Rosengården?

Kontakt os

Tilbudsportalen

Vores rapporter